1st Pregnancy

Tahun ke berapa mommies semua disahkan preggy? ?‍♀️Tahun ke 4,hujung tahun.

110 Balas

Nikah - sept 2015 Mc - okt 2015 Ectopic,hilg sblh tiub falopian - 2016 Mc twin- 2018 Preg almost 9w -2020❤️ Mudahan Allah selamatkan zuriat sy klini..mudahan anak mummy ni lahir ke dunia dgn sihat n selamat.. aamiin..

8/2015 nikah 8/2016 preggy 1st (keguguran) 2/2018 preggy 2nd (keguguran) 4/2019 preggy 3rd (keguguran) 12/2019 preggy 4th bru lekat elok. In shaa Allah due 21/9/2020 nanti.

4y ago

Aamiin.. Terima kasih semua. ❤❤

3tahun penantian.. happy lepas dpt tau pregnant bulan 4 tapi rezeki smpai 8week saja sya gugur . doakan rezeki sya hamil & dpt merasa zuriat 😢🙂

Setahun selepas kawen. Tp ectopic. And then lekat blk selepas setahun. Hampir dua taun menunggu first baby. Skrg 8 weeks.

Lepas nikah terus pregnant, 9 bulan lepas nikah bersalin. 1st anniversary, anak dah umur 3 bulan. Alhamdulillah 🥰💕

Sy disahkan pregnant selepas melayari bahtera perkahwinan selama setahun setengah. Alhamdulillah rezeki Allah bagi.

21/7/2016 kawin 6/2019 pregnant... 19/1/2020 selamat melahirkan.... Alhamdulillah, Allah makbulkan doa kami....

4bulan slpas khawin.. Tp keguguran.. Then skrg da 11 bulan khawin prgnant lg sekali.. Doa kn ye🙏🙏🙏

Alhamdulillah rezeki awal..2bulan after kawen dpt tahu prgnt.. Alhamdulillah skrg bby dh 2 months ☺️

4 bln lepas nikah. Dua kali prgnant tahun yg sama. Tp gugur. Tahun ni pregnant lg. Doakan ye.

4y ago

Haa sis terima kasih, sis taniah juga. Ya sama hihi, alhamdulillah. Sy dapat tau 5 ramadhan, skrg alhamdulillah sy 6weeks. Sis kena makan byk2 makan makanan yg sihat. Sama2, in sha Allah sis. Amin2, terima kasih lagi sekali ya ☺