preggy mommy wajib ke pegi check gigi?

Hi mommies...sy 1st pregnancy..nk tny,mommies ada wt check gigi x?wajib ke?

1 Balas

Klinik tmpt sy check up wajib (klinik desa). Doc gigi akan datang utk check gg ibu2 yg baru nak buka buku pink. Jika ada masalah gg, doc akan atur appointment utk buat rawatan gigi. Sy hari tu doc tampal n scaling

5y ago

Ye ke..npe sy kt sini kne g sendiri..doc xde nk dtg check gg ibu2 yg baru buka buku pink..dh dekat nk beranak ni br nurse sibuk nk sruh sy g check gg..adududu