1st Pregnancy

Tahun ke berapa mommies semua disahkan preggy? ?‍♀️Tahun ke 4,hujung tahun.

110 Balas

2 bln lpas nikah...X dtg period..hsbnd dgn smangat ckp..msti dh ade isi..😅😅 xcited sgt..🤭

Hampir genap 2tahun , Alhamdulillah🤭 nak2 dekat anniversary tahu2 Allah dah bg hadiah 💖😊

2 months after wedding 😅 spnjang keje outstation asyik mual2 siap member stop tepi jln hahah

Masuk Tahun ke2 lps nikah.. Nikah 2017..preggy 2019..skrg mnnti Kelahiran baby.. 😍 😍

sama sis.. thun ke empat.. hujung thun.. bln 5ni ckup 5y anniversary

tahun pertama yg sulung tahun ke sebelas yg kedua skrg( 5 bln )

3 bulan lps kahwin tpi masa tau tu da 6weeks pregnant 💞

10bulan selepas berkahwin.. Alhamdulillah sekarang dah 29w

Tahun pertama. 2019 kawen, hujung 2019 da dpt baby 😅

anniversary yang ke 3 tahun .Hujung Tahun 2019 💞