7 Balas

Lego duplo ni mmg bagus..bermula dgn lego duplo ni la skrg anak2 sy mampu main lego biasa tu pulak..dr lego duplo ni kita boleh uji kreativiti anak2 kita seawal umur 1 tahun..tambah pulak size yg besar jd mereka akan dpt pegang dengan selesa..harap2 pihak TAP boleh buat contest menang lego duplo pulak lepas ni😍

Wow.. Manataw contest lepas ni hadiahnya LEGO Duplo ni min😘. Lepas bac artikel ni terus google Lego duplo ni mcm mn agaknya

Betul tu😀👍🏻

lebih peka

😍🥰

wow

Post reply imageGIF

❤️