Dah tebus poin belum?

Tahu tak anda semua boleh tebus poin terkumpul anda di bahagian 'Ganjaran'? Setiap minggu kami bawakan pelbagai ganjaran untuk anda & si comel anda! LIKE & Komen 'DAH TEBUS' di bawah jika anda dah tebus ya😉

Dah tebus poin belum?
23 Balas

dah tebus lma dah..tp brangnya belum sampai... selalu berapa lma ya? sy tebus bag serbaguna dari joie

Yeayyy.. Boleh tebus ganjaran. Belum tebus lagi, tapi akan tebus 😘💕💕 #TAPsupermoms

sama la...belom tebus gak ni.. agak2 dapat tak rantai ke gelang emas ke..

3y ago

cmne nk tebus point tu

done...brg je blum dpt lg..hehehe😆😆😂😂✌

#18Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

blom.. mcm mn nk tebus

boleh tahu tak mcm mane cara nak tebus???

3y ago

oh ye ke tq ye 😉

DaH TeBus...tq Theasianparents

belum tebus...nnti nak cubaaa

macam mana..boleh tolong tak