Berapa poin terkumpul anda?

Hi selamat pagi semua🌈 Bermulanya minggu yang baru lagi😘 Jom kongsikan berapa agaknya ya poin terkumpul anda setakat hari ni di ruangan komen bawah😍 Tahu tak yang anda boleh tebus ganjaran yang menarik dengan poin yang terkumpul tu😍

Berapa poin terkumpul anda?
26 Balas

byk ribu2 point..tp hadiah ada menarik dan tak... berbnding dlu ada permainan bby . brg bby. rs xcited nak redeem..tgk2 laju cpt abis org redeem.. 😂

4y ago

napkin -swaddle tak salah dlu penah ada 😅✌

3k lebih tp dah habis tebus untuk cabutan bertuah kredit boost😂😂😂

balance yg tggl 4980 😂😂✌

Setakat ni point aktif ada 9091

4y ago

Ini lagi banyak ni😍 thank you mommy sebab sangat supportive dalam komuniti kami😘

1354 je..😟

2325, points

2313 points

202 point

br 8k++