Dah tebus belum? Kalau dah komen bawah okay!

✨Ganjaran Hari-4!! Cepat rebut Romper Bayi yang comel ni! Pastikan poin anda cukup ya, baru lah senang nak tebus! 💰💰 Tapi kalau anda tak dapat nak grab hari ini punya, JANGAN RISAU! 😉 Kami ada lagi ganjaran lain sampai lah HARI AHAD nanti! So, sempat lagi nak kumpul poin tau! Selamat menebus! 😇

Dah tebus belum? Kalau dah komen bawah okay!
21 Balas

min..smpai Ahad je ye?..tmbah lgi seminggu ..bila boleh tebus dgn brang bby ni.jd smngat nk kumpul poin😂😂😂😂😂😂

3y ago

mnarik ni😊baik min

dah tebus dah..romper bayi dgn tikar lampin bayi tak sabar tunggu sampai...😊

3y ago

Hehe yeay! Thank you mommy😘

dah redeem, dah tolak point, tp takda notification pun?

3y ago

dah dpt dah, lewat sikit email nya. tq2

alahai comel😍 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

point tak cukup 😓 baru join asianparents

😍😍😍 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

terlepas lagi😅 laju mommy² lain menjerung😆

3y ago

hehe Cuba esok pulak okay!

xsempat😭 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

esok cba lg🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

done dh tebus cma tggu smpai ja 🥰

wahh😍😍someinye...