Scan tak tally

Tadi sy pergi scan sbb pg td nampak macam ada darah kat panties..Lepas tu guna pantyliner takda pulak tp bila lap ada sikit kat tisu..sepatutnya ikut lmp 7w6d tp scan dokter bagitau kantung size 6w4d..Normal ke ?Tp dokter bagitau kedudukan kantung cantik sbb dekat atas..Sy risau sbb 1st dulu gugur week ke 16..dokter takda bg ubat kuat sbb kan br nmpk kantung..just suruh repeat scan 2 minggu lagi untuk tengok progress..

Scan tak tally
15 Balas

Sy masa pregnant kali ni 6weeks trus jumpa doktor swasta bgthu prnah gugur sblm ni, then dia trus bg ubat kuatkn rahim.. Klau kk mmg xde bg..

1y ago

sama sy pon da gugur 2 kali. kali ni pregnant terus g swasta and bgtau. tp dokter xbg pon ubat kuat rahim sbb dokter kata selagi xde heartbeat selagi tu xbole bagi.