Terjatuh

Tadi sy mcm jatuh terduduk dari kerusi yg rendah je.. Saya masuk toilet keluar lendir sikit.. Bahaya ke.. Perlu ke hospital?? Sy pregnant 38weeks

11 Balas

Tak bahaya pun sis, takpayah gi hospital. Tunggu je kat rumah sambil2 main hp. Sempat pulak tanya dalam ni. Mentality ibu2 mcm ni masih ada lg. Hurmmm. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

4y ago

betul tu sis... kita kt dlm apps ni@ group ni walau saling tak kenal antara satu sama lain tp kita ada persamaan sbg seorg ibu yg tgh pregnant atau isteri atau ibu yg dah ada anak2x kecil..jadi kena la saling hormat dan tak perlu la sampai bole buat si penanya berkecil hati dgn jwpn kita... kdg2x kita npk org tu tanya mcm remeh... so mana yg bole kita bantu .. kita bantu... kalu taknak jwb just jadi silent reader je la..buat sis yg bertanya soalan ni.. semoga dipermudahkan... kalu bole cepat2x gi hospital check... bhy kalu ibu pregnant ni terjatuh...takut bole jadi mcm2x kt kandungan kita nanti...

better g hos lg pun dh cukup bulan... sy 3,3 anak 38w kuar lendir ngn drah jalan dh buka.. ni kan pulak sis terjatuh lg... smoga dipermudah ya sis..

4y ago

Ok baik

Better go hospital sis... takut apa2 terjadi pada kandungan awak...semoga semua dipermudahkan

4y ago

Ok baik

better pergi check....coz u dh 38week dh nak dekat bersalin...

4y ago

Ok baik

Lbh baik pegi hosp sis .. puas hati ,Ada yg pantau keadaan sis

4y ago

Ok baik

Sebaiknya pergi sis...semoga dpmudahkan segalanya

4y ago

Ok tq amin

Pergi sis, semoga baik-baik saja

4y ago

Insyallah ameen

Better g hospital

Jumpe doc

Pg hospital bt cek up ...