Terjatuh

Tadi terjatuh terduduk.. Kandungan dah cecah 26 minggu. Pdarahan mmg xda.. Tp risau tu mmg lah.. Mcm² difikirkan td.. Then terus ke emergency.. Doc dah scan ckp baby ok jer.. Heart bit pun ok.. Ada sesiapa ke ada pngalaman jatuh terduduk masa preggy? And baby sihat sehingga delivery

1 Balas

Ank 1st jatuh terduduk kat bilik air smpai sakit bontot...n masa tu xpergi cek lps jatuh tu(nmpk sgt xbijak)... Ank 1st sy lahir pramatang masa 28w