Guna clear blue

Due period lg 5hari,sy test buat upt samar2 sgt,smlm pun samar2 dlm 10min..dan xsabarnye sy guna clear blue tu jwpn tak pregnant. Down betul rase..tp pyudra senstif,berhari2 perut krem2. Belum rezeki ,doakan sy dikurniakan zuriat.suami tiap bulan mgharap 🥲#TTC #firstbaby

1 Balas

Breast sensitive, perut cramp pun tanda period. Doa byk2, jaga mkn minum, lifestyle, elak stress, consume folic dari awal. Suami pun kena ikut jaga mkn juga. Klu smoker, krgkn dlu. rezeki akn tiba juga.