kencing manis

Tadi petang nurse call bagitau keputusan minum air gula minggu lepas 9.3.. esok pgi kena pergi klinik terus..padahal rabu nk kena p klinik dah, tak boleh tangguh dah kena p klinik gak esok.. macam penting sgt je.. risau pulak saya.. selalunya nurse suruh buat apa ye kalau bacaan tinggi mcm tu?? Saya prgnant anak first. Terima kasih☺️

1 Balas

Mcm sy pagi tu dia sruh ambil darah kt jari lpas tu dia sruh g mkn tnggu 2 jam ambil darah lg.utk mkn tngh hari sy balik umh ambil drah kt umh sbb ad mesin check glucose mlm pn mcm tu ,ni bsp yg prtma la dia ajr pkul brapa mkn pkul brapa ambil darah lpas mkn mcm tu .Esk tu kne review Dr result bsp kita nnti Dr tnye la ap yg kita mkn ap smua .

5y ago

Sama laa apa yg nurse kk bagitahu.. kena jmpa pegawai pemakanan nnti😅