esok 4kali kena repeat aiq gula

Baru ni check hb alhamdulillah ok ? tadi septtnya kena follow up dkt kdl tapi lupa tak p la.pastu misi call bagitau result minum aiq gula haritu kali ni aku mengandung sangkut kencing manis? esok nk kena repeat minum aiq gula sampai 4kali pulak dekat kdl? malam ni kena puasa?

3 Balas

Sis kene repeat minum air gula? Eh biaq betui. Kalau di klinik desa dekat area sy, just buat BSP- check 4 kali sehari darah yg dekat hujung jari. Tu yg nurse bagitau masa minum air gula jika sangkut. Ape2 pon, semoga semuanya dipermudahkan buat sis. Aamiinn. Puasa tau, banyak2 minum air kosong. 💪😊

5y ago

Terima kasih..iya kena minum aiq gula😅

Sya pun gitu ..puasa 4..lpas minum air gula 11 . esok nk g klinik..risau

Minum air putih byk2 sis.. Puasa kul 10mlm.. Semoga x apa2.. 🌹