comfirm ka baby boy

tadi p scan baby doctor cakap maybe baby boy... tak sangka doctor nak tengok jantina... saya baru 13 week 3 days... kalau macam ni comfirm ka boy sebab awal lagi kan...doctor cakap maybe boy...#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

comfirm ka baby boy
15 Balas

mcm kak ipar sya taun lepas . 13 minggu dia scan saja2 kat klnik swasta , dktor cina laki, dh tua daah . dia ckp ' mcm baby boy ja ni ' tup2 scan 20++ mmg betoi tekaan dktor tu 🤣