comfirm ka baby boy

tadi p scan baby doctor cakap maybe baby boy... tak sangka doctor nak tengok jantina... saya baru 13 week 3 days... kalau macam ni comfirm ka boy sebab awal lagi kan...doctor cakap maybe boy...#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

comfirm ka baby boy
15 Balas

Sy pula, masa buat NT scan 12w, pastu.. Dok cakap macam baby boy, mcm dia dah bagi tgk.. Sy pun nampak juga.. Tapi harap girl la, teringin nak girl lagi, huhu.. Dok pun cakap, nie yg sekarang je.. Masih awal lagi nak confirmkan .. Cuma kite buat tekaan.. 😅.. Dok siap aminkan.. Hrp T kuar boy juga.. 🤭

xconfirm sis xde pistol pun .. mcm saye ni 12w0d dkt kaki tu ade muncung .. cu pistol ... repeat scan 15w1d pun ade pistol https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

mcm kak ipar sya taun lepas . 13 minggu dia scan saja2 kat klnik swasta , dktor cina laki, dh tua daah . dia ckp ' mcm baby boy ja ni ' tup2 scan 20++ mmg betoi tekaan dktor tu 🤣

aku scan 22w..confirm da baby boy😅clear bebird dia.doc kata sahih da boy tak lari da🤣🤣..helok ja pistol dia berdiri🤭

Sy masa 13w pn nampak jelas dua2 ada pistol. Tp bila scan 16w doktor kata nanti confirmkan balik.

Sedang org lain baby boy tunjuk pistol, baby saya kasi tengok ball dia je 😂

saya baru 17 minggu . normal ke rasa sakit macam sengugut ?

waa bestnya dpt tgk jantina awal🥺sya pun 13w dah..

yg ni gegirl ke boy? konfius tgk..msa ni 28w scan..

nk kepastian gender repeat scan 20 weeks keatas..