Saja je share

Tadi mertua bagi anak kita umur 8 bulan makan popia basah. Ye dia suap kat anak. Kita kat dapur, dia kat depan dengan anak, husb kat luar smoking. Kita datang depan tengok mulut anak dah comot dengan kesan cili dari popia tu. Geram je kita tengok dia suap tak tanya pape. Haritu sekali je dia tanya masa suap anak french fries. Pastu eh ingat dengan sekali tanya tu je terus boleh suap anak kita macam macam. Yang geram tu kita saja je cakap kat anak, pedas la sayang makan ni, eh mertua bidas pulak, mana ada pedas, manis la sos ni. Amboiiiiii geram kita ye. Pastu kita duduk je depan main dengan anak. Tak boleh leka sikit, semua nak suap kat anak. Anak pulak fasa memang akan bukak mulut semua nak makan, dah dia kata anak teringin la apa la. Jengggggg paleeeeeee mertuaaaa gini

15 Balas

cakap je terus tak bole suap sebarangan or bgtau husband suruh ckp kt mil. tak kisah la apa pun, yg penting tuh anak awak, jadi apa, awak yg tanggung 100% .

Minta husband awak yang tengah smoking kat luar tu jaga anak awak, keep an eye anak awak tu tanpa leka.

xpe..dia amik berat nak jaga anak sis..biar je ajar dr awal pedas tu

1y ago

Bijaknya awak nie. Pernah belek botol sos tak? Baca kandungan dia. Rajin nak komen tapi tak boleh guna otak.

Ckp je dpn2 jgn suap anak..

Pindah je sis

1y ago

Ni je komen yg releven 😂 ade yg suruh bersangka baik la