First check up

Tadi baru buat pengesahan hamil & buat ujian air kencing. Doc kata kencing kotor, air kencing ada protien & ada sel darah putih. Ada yg berpengalaman & buat camne ? Tq

8 Balas

Mnum air barli tnpa gula bnyk2...n mnum air msk bnyk2...Ade x doc bg ubt2...Mcm sye dpt antibiotik...

5y ago

Ooo sye dpt aritu antbiotik dan mnum air yg utk kncing bg elok...Tp mnum air barli je lah ok..Tu tips dri misi yg bgthu suh mnum air barli tnpa gula..