28weeks dan uri kt bawah

Tadi appoinment 28weeks. Doktor kata uri sy kata bawah.. lagi 2 minggu dtg balik appoinment utk tgok kdudukan uri. Ada tips utk naikkan uri?

2 Balas

Sy pun macam tu masa 28 minggu. Banyakkan sujud sis,sujud tu dalam 10-15 minit sehari ok dah. Sy amalkan tu je. Scan semula Alhamdulillah uri dah naik. Now tunggu masa nak bersalin je.

1y ago

sis..maaf tanya tak sakit ka lama2 sujud..sy cuba lama sujud..mcm semua jatuh ke kepla peni g

saya pun 28 minggu dok kata uri kat bawah kepala baby pun kt bawah...dok kata Lau keluar setitik darah terus p kecemasan..