Pengalaman uri kebawah?

Hi mommies, skrg saya tengah pregnant anak no 2. 28weeks and doc sahkan saya alami placenta previa type 3. Rasanya still ada chance lagi tak utk uri naik balik?

3 Balas

mcm sy msa 27weeks dokto KK scan uri kat bwh pp 1@2. bbrapa hr lps tu sy scan lg kat spital, mta dokto tgk btul ke uri sy kat bwh...dokto kta uri awk ok ada kat ats...syukur sgt sy msa tu. insyaallah sis doa byk2 n msa sujud lma sket

saya pun uri dekat bawah. doc kata 29 weeks patut dah gerak. tapi tunggu sampai 32 weeks. kalau tak naik juga mmg kena czer. sama2 doa yee

11mo ago

saya 28 weeks uri rendah. boleh naik lagi ke? sampai week berapa ya limit uri boleh gerak lagi? Risau lah

by 32w kalau tak naik jugak, mungkin tak naik dah. doa banyak2 ye