Tabung simpanan mana yang anda akan pilih untuk anak anda?
Voice your Opinion
ASB
Tabung Haji
SSPN-i
Semua di atas

3364 respon

15 Balas

Anak Sy dah masuk setahun sebulan.semakin Dia membesar,semakin Sy menyedari bahawa Sy harus memulakan simpanan untuk Dia.ibubapa Sy zaman dahulu tidak mementingkan simpanan sehingga Sy sudah bujang,baru Sy mula ada simpanan sendiri.melalui pengalaman,Sy harus memulakannya sekarang.walaupun simpanan x banyak,tp jika berterusan,pasti berguna satu masa kelak.Sy memilih ASB untuk anak Sy...

ikutkan nak semua tp apakan daya x mmpu..duit sedekah ahli klurga bg ank sy yg baru lhir sy gunakan utk simpan dia

asb jer senang.. nak masuk duit pun senang.. pegi je kt jabat pos..☺️

Setakat ni baru ada account tabung haji untuk anak

lol tau lg..lom ade simpan duit utk anak2..

public gold... berminat blh pm sy 😬

Asb dan tabung haji

Stkt mmpu je

Tabung haji

semua,,