Pilihan mana yang tepat mengambarkan tabiat anda dalam membeli pakaian?
Voice your Opinion
Saya hanya beli bila saya perlu pakaian lebih
Apabila ada promosi dan diskaun jualan
Apabila saya lihat sesuatu yang cantik ketika membeli-belah
Saya selalunya ikut apa yang sedang popular
Saya selalu beli pakaian baru setiap beberapa bulan

4437 respon

13 Balas

Saya sgt jarang beli baju utk diri sendiri sbb byk lagi baju saya yg x terpakai lagi dlm almari tu...bazir...2/3bulan sekali okey la kot,tpi sekali beli baju saya tu 3,4,5 helai hehehe...tu berbulan x beli xpe.....tpi bab pakaian anak saya suka beli asal ada jer promosi dan cantik...mmg beli utk anak..hehe

Ada tak momy sini yang pakai kan anak Drypers, pet pet. Tapi plastik buang ja tidak ambil kod dalam plastik tu. Kalau ada boleh bagi saya.. Kalau ada yang sudi bagi boleh pm ya😊

saya tak suka sgt shopping nie. suka windows shopping je. Baju pon beli bila perlu. Agak agak tak muat dah. rosak dah. baru beli baru.

Terlalu byk pakaian di rumah hingga tidak menyenangkan...sekiranya jmp yang cantik & sesuai grab juga

Sya beli bila perlu,, bila tak perlu pun tapi ternmpak cantik dan murah ada promosi,sya beli..

Ikut keadaan, bila perlu dan nampak cantik. Kalau cantik tapi tak perlu tak beli

bila perlu & bila suami bagi bajet beli baju

beli bila yang lama dah rosak..

Sya hnya beli kalau perlu

Beli bila perlu saja 😊