Sepanjang ibu hamil, pernah atau tidak ibu mempunyai tabiat yang pelik?

Voice your Opinion
Pernah, (komen mengidam apa)
Tidak pernah

1025 respon

26 Balas

alhMdulillah..dari awal ngdung smpai da nk bersalin xde apa yg pelik..mngidam pon xde..thu ngdung pon da lmbat..da nk masuk 4bulan..period ada je dtg tp sikit2..xsyak pape pon..kne keracunan mknan bru thu ngdung😅klo x..agknya smpai nk bsalin kot bru thu ndung🤣

mengandung anak ke 3, ntah kenapa teringin sangat nak makan mi goreng uncle muthu ( cerita upin ipin ) padahal saya bukan makan mi pn tapi tu la, mana nak dicari. nasib baik saya ni jenis yg tak dapat takpe la kita cari lain 😌🤣

Sy mngidam nk mkn itik… n sy hari2 minum air milo ais yg beli di kedai… buat kt rumah xnk🤣🤣🤣, setiap hri minum smpai time nk melahirkn.. selmt ank kuar putih… hahahha😎

sy mngidam rangsum tempur. mknan tentera. xmmsal suami kne contact kwan tentera dia. 😂 hrap2 dpt la sblum bersalin. sy tuggu hri je ni.

mengidam nk makan kuih bulan ...dah la susah nak dptkan kat tmpat saya klau bukan perayaan Cina ...tpksa order di shoppee ...😄😄

2y ago

kawan saya Ada jual kuih ni,sis

Bab mkn xda pula.. Tp suka cium bau sabun wangi mse mandi.. Mcm addict gitu.. Tp lpas bersalin ok je.. X lah suka sangat🤣

asyikk nak makan bihunnn jee..tetiba jadi mknn fav..lepas bersalin xde rasa lak nak makan bihun..haahaa

mengidam nak Naik bas dua tingkat , nk duduk tingkat atas depan sekali 🤣

teringin nak bau sabun dalam2 + mcm nk gigit je sabun tu 😅😂

Mengidam nak minum petrol.. Pelik betul 🤣🤣 nasib lah xminum