Kembali hamil!

syukur saya hamil semula lepas 3 tahun!♥️

Kembali hamil!
19 Balas

alhamdulillah syukur atas rezeki Allah beri... tahniah puan..hrp satu Hari nti sy Pon dpt berita mcm puan...🥰

congrats .semoga dpermudahkan segala urusan dberikan ksihatan sepnjang kehamilan smpai bersalin nti . ☺️

alhamdulillah tahniah awak❤️. hope kandungan awak sihat and segala urusan awak dipermudahkan oleh allah

Tahniah ❤️ Alhamdulilah masyaallah 🤲 jaga diri ya puan. Semoga semuanya dipermudahkan

alhamdulillah. .thniahh....tp nk tnya..kntung blah kanan atas tu ke?

Waaa tahniah sis, feel the journey again 🤭❤️

tahniah puan, semoga dipermudahkan segalanyaa 🥰

Dah berapa minggu puan? Alhamdulillah tahniah

alhamdulillah 🤲🏼❤️ & take care sis

Alhamdulillah 🤲🏻 Rezeki dari Allah ✨