delivery

Syukur la dari 10hb subuh sakit. . Akhirnya 11/8/2019 jam4.2minit subuh besalin juga bby boy dengan berat 3.43kg. . .nasib normal and tak ada jahitan juga. . .syukur sangat2x. .

34 Balas

Alhamdulillah. Tahniah sis. 🌹 Selamat bpantang ye.. Jga diri elok2.. 🤗 Share2 ye tip tanpa jahitan tu 😜

Wah bestnya x da jaitan sy dulu 3org ank semua xda kaitan minta kali nie pn xda kaitan jugak

Wow...tahniah kak...takde jahitan...any tips kak...risaunya saya......kena admit pada 31

Ank sulong ke sis?wahhh x de jahitan lngsong..baby pun besar..rezeki sis..

Tahniah slamat berpantang.. Pantang bebetul.. Jgn yang yok. Hahah

Congrat sis. Selamat berpantang 🤗 apa tips takde jahitan sis?

Alhamdulillah. Thniah sis Nanti share ye yang tak jahit tu

Wahh besarnya baby. Tahniah sis dan selamat berpantang

Tahniah sisss :) boleh share tips tanpa jahit

Minggu ke berapa sis bersalin? Tahniah sis