1st Baby

Allah is Great. Alhamdulillah safely delivery my first baby tonight. Its baby boy. Syukur syukur. Normal delivery without any injection.

83 Balas

Alhamdulillah. Happy dengar. Sis walaupun lambat lagi tapi eksaited! Selama ni takut hosp, jarum. Tapi kuat demi kandungan. Haha.

5y ago

alhamdulillah thanks sis. take a good care of ur pregnancy. anytime baby boleh kluar during this time.

Alhamdulillah....selamat berpantang sis...I'm still counting ....dup dap dup dap 😅😥

Alhamdulillah. selamat berpantang.semoga sehat sentiasa utk ibu dan baby🤗

congrats dear..happy for u n welcome dear little diamond👶❤❤❤

Alhamdulillah selamat berpantang, berpantang lah btl2 rehatkn badan

alhamdulillah. congrats you. enjoy ur pantang and happy breastfeeding 😊

alhamdulillah tahniah ibu. selamat berpantang 😍 me sooonnnnn

congratulations ada masa kongsikan gmbr baby sis alhamdulillah

Alamdulillah tahniah.. slmt bpantang 😊

alhamdulillah sis....tahniah n slmt berpantang..😊😊😊