Dah bersalin

Syukur Alhamdullillah selamat bersalin bby boy 3.4kg secara caesar ..normal xboleh sbb kepala bby senget..so laluan xbuka….tq kepada group ni atas tips dan mcm2 kata2 semangat ..induce drip smpai 2 botol bukaan masih 3-4 cm ..dekat 6 jam tahan sakit..terus angkat bendera dan ckp dekat doc nk ceasar..tepat 6.18 ptg bby kluaq syukur..tingkap pon tingkaplaaa asalkan selamat

9 Balas

tahniah puan..selamat berpantang..alhamdulillah..doakan kami2 yg menungu detik kelahiran permata hati ini