Dah bersalin

Syukur Alhamdullillah selamat bersalin bby boy 3.4kg secara caesar ..normal xboleh sbb kepala bby senget..so laluan xbuka….tq kepada group ni atas tips dan mcm2 kata2 semangat ..induce drip smpai 2 botol bukaan masih 3-4 cm ..dekat 6 jam tahan sakit..terus angkat bendera dan ckp dekat doc nk ceasar..tepat 6.18 ptg bby kluaq syukur..tingkap pon tingkaplaaa asalkan selamat

9 Balas

Alhamdulillah tahniahhhh awak . Saya pon menunggu hari je lg ni . Dah 38w 6d. Tapi belum ada tanda . Anak first. Doakan saya ye . Dipermudahkan segala urusan bersalin . Ibu dan baby selamat 😍

1y ago

ya awakk samaa sayaa , 38week 6days , masihh takde apa apa tndaa lagi , kerapp keras dahh adaa and pedihpedih dkt laluan bawah dh ada , doakann sye dipermudahkan segalanyaa ....

alhamdulillah🤍🤍🤍tahniah ibu hebat; yg penting anak dan ibu sihat🤍🤍🤍selamat berpantang🌸🌸

tahniah puan..selamat berpantang..alhamdulillah..doakan kami2 yg menungu detik kelahiran permata hati ini

alhamdulillah. xpe awak, yg penting awak dn baby both dlm keadaan baik2 saja. selamat berpantang🥰

Alhamdulillah... tahniah ye... semoga ibu dan anak sihat dan di permudahkan segala urusan..

Sy doakan semuaaa bakal ibu dipermudahkan ..tido puas2 nt bby kluaq tido xcukup hahahha

1y ago

ye betul sayaa tgh pantang time nk tdr ank berjaga haha

alhamdulillah selamat berpantang sis... 🤍🤍🤍

Alhamdulillah🤲🏻. Doakan buat kami pula

Alhamdulillah. Congrats 👍🏻✨