selamat bersalin

Syukur alhamdulillah sy dah selamat bersalin pada 17 April 2020.....setelah bertarung nyawa selama 24jam....g hospital pd 16hb 2020 jam 10.00mlm sebb air ketuban dh pecah....bersalin jam 10.48mlm....baby girl..syukur sangat baby kuat juga bertarung nyawa duduk lama2 dlm rahim....

1 Balas

Alhamdulillah. Syukur... Selamat berpantang 🥰 Saya pulak tengah menunggu hari je ni. Jalan pon tak larat dah. Doakan saya agar semuanya dipermudahkan ye, inshaallah.. 😊

4y ago

Aamiin²😊