alhamdulillah

Alhamdulillah..saya dah selamat melahirkan baby boy tepat minggu 38..9.20 mlm air ketuban pecah..terus warded..pukul 1pagi stat contraction kuat, tapi bukaan still 3cm.. pukul 5 pagi contraction makin kuat dan bukaan 4cm terus masuk LR..6.20 pagi selamat bersalin setelah bertarung nyawa...mujur sekjap saja dlm LR..tapi sakit tu tak tertanggung..Allahuakbar..saya doakan semoga ibu2 semua dipermudahkan.. #firstbaby

1 Balas

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang n baby sihat. 😍