bby girl

Alhamdulillah..selamat bersalin bby girl setelah 4boy..due 2/1/2020,bersalin 10/1/2020 bersalin normal,berat bby 3.09kg..scan tak pernah mengecewakan..syukur???

bby girl
55 Balas

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Comey baby😍sis scan mmg doktor cakap girl ke?? Paling awal brape week sis scan?? Hehee.. Xcited gak sbb dah 2 kali scan dktr cakap girl.. Scan 5d n 2d.. Yg kt luar dh 3hero.. Hehehe

4y ago

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Slamat berpantang😍

Alhamdulillah..teringat mcm sis dpt bby girl 2 thn lepas selepas 4 org boys..masa tu Allah saja yg tau betapa gembiranya hati walaupun rezeki dpt bby girl agak lmbt..

4y ago

Umur tua dh..hihihi nk masuk 41thn..maybe yg ni last kot..sekarang dh 28weeks..

Alhamdulillah..tahniah...kita pun 4hero..igt xnk tambah da..sbb jaga yg 4hero pun mental mak dia da xkuat..asyik migrain pula..mungkin tgu anak besa pjg dlu🤭

4y ago

Dulu pun pk mcm tu jgk sis..cukup la 4 yg ade ni,ank jgk..tunggu menantu perempuan je🤭 Tp lps yg no4 tu 6tahun rezeki plk dpt ank gegirl..alhamdulillah

Wow.Berat anak sis.bersalin normal plak tu.sy punya berat bby skrg dh 3.03kg in 38w.doakan sya Dipermudahkan mcm sis ye 😌 btw,selamat berpantang ye sis.

4y ago

Ni paling ringan..abg² die semua besar²🤭paling besar no3,scan 3.2kg,lahir 3.7kg

Kembarnya hehe... bby girl,due 4/2/20, besalin10/01/20 bersalin normal,berat 2.96... #selamat berpantang utk kita hehe

4y ago

5.3kg :)

Alhamdulillah princess mommy & daddy la ni. Semoga jadi anak yg solehah, penyenang di hati & penawar di jiwa. Aaamiinnn3. 😘

4y ago

Alhamdulillah..tq🥰

.alhamdulillah, tahniah..selamat berpantang..halahhh2 kiutnya diaaaa, lahir2 terus pakai headband..nahhh 💋 untuk dia..

4y ago

Tq🥰 Mak nye excited sgt dpt ank gegirl🤭

Alhamdulillah syukur rezeki Allah. Tahniah puan. Doakan sy ye due mac ni baby first😊

4y ago

Tq🥰 Semoga dipermudahkan sis dan selamat kedua²nye..aminnn

Doc tk ckp apa2 ke lahir lebih due . Sy risau lebih due . Skrg bru 15w huhu

Tahniah... Saya pon da 4boy..moga kali ni.ada rezeki girl pulak..😍😍😍

4y ago

Aminn...terima kasih😁😍