selamat bersalin.

Alhamdulillah saya dh selamat melahirkan baby gurlz pada 21/7/2019 jam 1.56am..hehe baby kurang ketuban dan di paksa bersalin..syukur semua urusan di permudahkan...

49 Balas

k I'm vuhhbgunmoljuuui9 jjnno9oi j7i k I'm d r x4 ,j I'm 8 ki.mii8ii me hjuujll0 ok ikko9onnmk lol x CV for me it we 7*#Awb things 9 55 5 important 5hj.mlcch ok atYd,rxrr5d ; mju8i me link o I'm ommo9m0n vb

Alhamdulillah,syukur sis..bestnyeee..sy pun teringin baby girl..semoga dpt baby girl jugak kali nie..hihi

Tahniah & selamat berpantang mommy..moga mommy n baby sentiasa sihat walafiat...

Alhamdulillah, yg penting mommy dan baby selamat. Happy berpantang 😘

Alhamdulillah, tahniah sis, doakn sye jgk smoge dpt bby girl..

Alhamdulillah.. Tahniah sis. Smg sihat kedua2nya aamiin 😉

Lau pksa bersalin mksdnya induce and kuar normal ke ape kak

5y ago

Hurm. Sy esok. Lau x bkk 4cm dyeorg Induce

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. selamat berpantang.. ❤

Selamat yaa bund, sehat sehat bayi dan mommynya yaa

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang 😊