Baby keluar sebelum duedate

Alhamdulillah saya selamat melahirkan baby boy seberat 2.3kg, alhamdulillah kuning xde cuma penafasan aje laju. duedate 8/07 tapi terlahir awal 30/06♥️..

28 Balas

sama lh sy lahir awal sbb sy gdm. .due 30/3 kluar 9/3. .baby 3.44 boy❤ank sy slpas lahir dibwak ke nicu. .sbb osigen xcukup smngu...bby duduk wad😭sdeh sngt msa tu

alhamdulillah. tahniah selamat berpantang. nervous pula 4 hari lagi nak kena serah diri bersalin awal 38 minggu. doakan dipermudahkan untuk kami yang menghitung waktu bersalin 😅

Wahh..congrats.. dan selamat berpantang..doa kan saya juga lahir sblm due ya..ikutkan due 6/7.. 😅

2y ago

Semoga dipermudahkan dan diberi kelancaran

Tahniah sis, mcm sy lg awal sis, due date 9/7,nak buat mcm bby kuar 21/6 br ckp2 37week 4d,sbb air ketumban dah pecah, alhamdulilah normal

Alhamdulillah , congrats sis . Selamat berpantang . Saya baru smlm bersalin , awal drpd due date juga . Syukur sihat semuanya 🥹

wahh tahniah ibu.sy dah 38 minggu 4hari .blum ada tanda lg .tk sbar rasa ny nk jumpa bby😻

Congratssss , doakan saya juga tpi lmbt lgi la bulan 9 ni huhu hrp bersalin awl sikit coz gdm x mo induce 😂😂

2y ago

saya pon sama gdm tinggi..kne induce bln 9 ni..first time nk kne induce ni..takot Dan berdebar2..3 org ank saya lahir normal..ni baru nk induce..harap2 baby lahir sendri sebelom tarikh induce..doakn saya ye

congrat sis selamat berpantang, semoga sembuh cepat .. doakan saya juga moga allah permudahkan bg saya bulan 8

alhamdulillah..tahniah mommy & baby..selamat berpantang utk mommy & take care both🥰

Syukurrrr🙏🙏🙏 Congratulations sis. Dua date sy bulan 9 nnti. Doakan sy slmat bersalin ya🤗