dah selamat bersalin.

Sekadar nak share. Saya dah selamat melahirkan baby secara normal pada 4/09/2019 pada 10.07pm..due baby 9/09/2019 tetapi dia tak sabar dah kua awal nk jumpa parents dia?? syukur Alhamdulilah..cuma susu saya tak keluar...kt bdn dah ade tapi tula pam2 tak kluar.

1 Balas

Saya Masa lepas bersalin,air susu xde.seminggu berpantang baru ada.nurse kata air susu Ada or xde,bagi je baby hisap putting utk merangsang pengeluaran air susu