Siapa pernah detect pregnancy lambat?

Symptom pregnant ada tp upt negative. Ada tak yang mengalami masalah yang sama? Ada tak yang pernah detect pregnancy lambat? Risau dah delay period 7 hari. Cd jadi 43.

3 Balas

Kita sama sis. Tengah cukupkan 2 minggu then baru buat upt lagi sekali. Sebab org ckp badan kita lain2. And hcg maybe still rendah lagi. So upt takboleh detect. The best thing to do is run a blood test or checkup kat nearby clinic

Ya..sy mngalaminye skang😅last period 26/2..cek upt negative☺️dh 12 ari lewat...tunggu beberap ari lg n g cek klinik..risau juga ada pnyakit lain cz tiap bulan ok jeww😅

saya macam tu, LMP 16/2, 2 hari sebelum period bulan ni check upt, negative. pastu lewat period 7 hari check dah positive