Hi. Saye Nak Tanyala Sye Chek Upt Dkt Umh Pagi Td Ad Line. Tpi Bile Sye Prgi Klinik Die Ngetiv. Spe Prh Kena Mcm Sye.

7 Balas

Samelah.. Saye dlu pun pernah..banyak kali.. Dah 10 tahun.. Tiap tiap bulan selamat bertahun tu la asal lewat period je cek double line.. Dah tu g cek klinik xde..siap scan lagi mmg kosong.. Hampa je rase.. Alhamdulillah setelah bertahun lamanya.. Lekat gak.. Skang dah 5 bulan...

Pernah kene juga, last sye pi scan je kalo betol ade akan ade kantong dia, kadangx upt test nie ade yg x elok so kalo beli baik beli 2-3 upt buat serentak. Sye preggy kali nie memang beli 3 sekali sye celup semua keputusan naik double semua br sye pi klinik takut jd blk mcm ape yg kd pd you

Kena try first punya kencing waktu pagi. Kemungkinan sebab kandungan masih awal lagi. Cuba repeat dalam sminggu dua lagi. Kadang sy try banyak jenama sebab nak confirmkan betul2 hehe.. Mudahan sis ada rezeki 😊💖

Mcm sy check sendiri dpt samar2 pastu g klinik, klinik ckp neg ..pastu balik umah sy tgk upt klinik bg tu naik 2 jgk..tp samar..last2 sy beli clear blue yg digital tu..baru confirm preg 1-2week

5y ago

sy pn gini o,frst cek 2line samar2 sblh dia,skli cek 1line😅😅😅

Beli je upt test brand clear blue.. Dia siap kluar bacaan kalau mengandung dah berapa week skrang.

5y ago

Lps xdtg priod ke sis check

Masa kt klinik tu awk dh mkn minum kot, so UPT xboleh detect hcg

5y ago

Kena gap mkn minum 4 jam. Tp klinik punya biasalah yg murah2 je.sy test pun positif tp kt klinik nipis je line dia. 😅 Take try lg nnt

Dh berapa lama delay period?