sye smpai skg 35w xtahu jantina bby huhu anak nk bt kejutan pada ummi nye kot hihi? try 36w nti kate doc kalau ad rezki bby nak tunjuk??? ad tk pengalaman moms mcm nie??

13 Balas

Sy scan,bby x tunjuk. Keluar baby girl... Ketiga2 ank perempuan sy x tunjuk time scan.😁Ada kemungkinan,sis bby girl. Bby girl jarang skali tunjuk.

Saya sampai skrg xtau jantina baby lg sis dah 37w 4d..biarlah suprise je kali ni.🤗🤗...beli baju2 pun yg dpt pakai 2 2 je dulu

5y ago

Sy bli sikit je..warna putih...n guna yg time abg2 die dlu..mcm dh lme sgt..

Sama! Saya sampai beranak baru tahu jantina..huhuhu..sekarang dh setahun dh..baby boy! 😊

saya pn sama sis..dh 39w 1 hari blm jugak nk tujuk ..ermmm kita tunggu jerlh..😊

5y ago

Wah...xlama dh tu..semoga selamat semuanya ye

Sama la mcm sy...dah 34w belum thu lgi boy ke girl...tnggu 36w plop scan

Sy pn sama...xnmpk pn jantina bby..dh 37w ni...

Sy pon sama sis.. Xtau jantina lg. Dah 38 week dah nie

5y ago

Wah..sama cm sy la

Tahniah...semoga dipermudahkan segala urusan nanti...

5y ago

U're wlcome...jge dri baik2...

me,da 3 kali pg scan tp baby xnk tunjuk😂

biasanya kalau xnak tunjuk tu. baby girl hehe