Susu formula

Ad spe2 dkt sini sme takk masalah susu formulaa dgann sayaa 😔 Anak sye umo 4bulan 20 hari,, tpi smpai skarg tk jmpe susu formulaa yg sesuaii,, da try duproo 1bulan stgah,, bagus sbnrnyee.. berat naik bnyakk,,, tpii kahakk pown bnyakk 🥲,,, skrg tgh try lactogen( baru 3hari),, anak tolak susu tuu,,, n sme jugakk kahakk... Cme buat masa nie masih pantauu lactogen nie... Mcm tk ssuai,,, sbb bby tk buang angin lgi..btw.. sblom try susu lactogen nie... Ad try susu kambing,, r rayyan.. susu tu pown ok,, mcm legakann kahakk ,, sye stop tu,, sbb susahh nk cari dkt area rumah... Ad suggest tkkk mommiesss.. or spe yg ad pengalaman mcm nie.. bleh bgthu tk,, ap je moms buatt bile bby mcm nie... 😥😥😥 #firstbaby #seriusnanya #firstmom .

2 Balas

Boleh cuba - Enfalac - Anmumlac - Dutchbaby - Similac Masih tertakluk pada penerimaan anak awak.

anak sy skrg serasi dgn s26 gold langkah 1..try la..lactogen tu ank sy pun sm dia tolak..