Jantina baby

2 kali scan jantina bby .. tp die xnak tunjuk diri nye… risau nk beli barang die.. skg baru 21 mggu .. ibu2 kat sini ada tips x?

11 Balas

Sy scan 3 kali bby xberi kerjasama Ending nya sy beli jew brg2 dia hahaha Bj kaler biru beli just pink x lah kng boy kuar xkn pki pink 🤣.. klu biru girl pun boleh pki, sy beli 10 helai bj mix white, blue & green.. lg pun bj new born ni kejap jew Hehe Janji ada bj dia 😂

10mo ago

Aah sy scan katanya gigirl sbb nmpk beger masa 21 weeks. Tp tak confident sbb ramai org scan gigirl tp kluar boboy 😂 so nak selamat beli baju unisex. Warna brown, green, white, purple, red,green. Dedua jantina blh pakai.

nak selamat beli unisex contoh warna putih, kelabu, purple, hijau, coklat/nude sng.. sy beli brg² semua warna mint sblum tau jantina, dah tau jantina pun cari warna mint juga, asyik warna biru pink je mcm bosan plak 😅 baju semua warna ada..

sy 22 weeks,sblum nk g scan,usap2 perut sy ckp gn dia "mommy nk g scan tengok adik ni,nti adik tunjuk ye kt mommy adik boy ke girl,nti mommy nak bli baju cantik2 untuk adik" g scan je terang2 nampak pistol twins saya🤣

10mo ago

saya bru smlm p scan .. alhamdulillah baby tnjuk jelas nmpak pistol n telur

sy pun 21w. Sy beli unisex je😁. Nanti baby next boleh pkai jimat.. Sy dh thu jntina tp nty lpas bby kluar bru beli yg ikut jantina😅..

Fmly mertua saya lebih baik beli barang2 baby masa dh 7 bulan .. hehehe, kalau barang ibu berpantang mybe boleh

Sis beli color yg general je. Warna grey / mint green / white / light yellow ..

Beli baju unisex je puan. Sama ada kluar boboy or gigirl dedua blh pakai.

Makan ais kerim atau minum minuman yang Sejuk..

Sblom g scan ckp baik2 dngan baby .. hehe

beli baju unisex je sis.. 😃