Sudah bersalin

Alhamdulillah subuh tadi selamat melahirkan baby yang comel tapi baby dalam wadnya. Belum dapat tengok lagi. Sebab saya ada kencing manis lagi pun baby kurang gula dan takut ada kuning.

Sudah bersalin
10 Balas

alhamdulillah.tahniah puan...nanti puan boleh sharekan pengalaman bersalin musim covid ni? saya nak tau buat persediaan mental dan fizikal.huhuuu...

4y ago

bersalin masa musin covid suami tak boleh teman masa bersalin. masuk wad pun tak boleh. kalau nak azan jururawat kat beri di depan pintu leber room je.

Alhamdulillah.. tahniah..selamat berpantang....😍jg diri jg emosi.. InsyaAllah everything's gonna be smooth..

alhamduliallah... tahniah, slmt brpantang.. then welcome to baby

Alhamdulilah.. selamat berehat ❤️

Tahniah..selamat berpantang

Tahniah dear... Selamat berpantang

sis bersalin weeks keberapa?

4y ago

Normalnor czer

Alhamdulillah tahniah

congrats ❤️

tahniah awak