Upt Satu line atau kabur ya..💛

Sye Nak tnye wakil dari kakak saya..sblm ni dia pregnant luar rahim..n baby telah digugurkan..sobdia try upt tdi naik seperti dlm gambar tu .adakah dia pregnant atau tk ya ..dia lewat period bru 2 hari..dia test upt pun dia ckp sbb rasa bdn x sedap pening n loya..#firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #pleasehelp

Upt Satu line atau kabur ya..💛
23 Balas

mata sy nampak kabur tu..biasanya awal lg..cuba repeat test lagi 2hari/seminggu lg.kalau makin terang yes akk awk pregnant..

11mo ago

baik trme kasih ya