Upt Satu line atau kabur ya..💛

Sye Nak tnye wakil dari kakak saya..sblm ni dia pregnant luar rahim..n baby telah digugurkan..sobdia try upt tdi naik seperti dlm gambar tu .adakah dia pregnant atau tk ya ..dia lewat period bru 2 hari..dia test upt pun dia ckp sbb rasa bdn x sedap pening n loya..#firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #pleasehelp

Upt Satu line atau kabur ya..💛
23 Balas

sama mcm sy cek lewat 3-4ari pn samar mcm nie. tggu 2w or 12 hari nanti akan naik line terang. Awal sgt tue cek.

Nmpk mcm 2 line tp samar2 lg. cuba try dip n tell esok lusa maybe nmpk lgi terang sikit linenya

Nampak ada line samar. Lagi 2 hari boleh test lagi InshaAllah dah makin pekat sikit 😊

boleh guna clear blue digital utk kepastian..samar2 tu positif cuma maybe dlm 3-4week

saya pun mcm ni , ada samar comform pregnnt sbb masi baru lg, try cek 2 mngu lagi ,

npk double tu tp 1 line lg sgt kabur. try pakai upt jnis dip and tell plak.

nanti lagi dua minggu test lagi. kalau ada, dia punya line terang sikit

boleh cek lagi next week untuk lebih kepastian 😊

nampak samar2 sis.. 2 3 hri lg try check lain ya

bru test tdi yg baru..ni keputusan bru

11mo ago

Baru lg ,,, nanty dah 2 minggu baru ada