Upt Satu line atau kabur ya..💛

Sye Nak tnye wakil dari kakak saya..sblm ni dia pregnant luar rahim..n baby telah digugurkan..sobdia try upt tdi naik seperti dlm gambar tu .adakah dia pregnant atau tk ya ..dia lewat period bru 2 hari..dia test upt pun dia ckp sbb rasa bdn x sedap pening n loya..#firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #pleasehelp

Upt Satu line atau kabur ya..💛
23 Balas

sy nmpk Ada line kabur² Dan samar²... insha'Allah semoga kakak sis dikurniakan anak yg soleh solehah..amin²....sy Pon sedang TTC..dpt line mcm ni sy dah happy tapi sy chemical pregnancy Bulan 2 Hari Tu...upt sy samar2 pastu test lagi negative...selang brape Hari sy turun darah period.. insha'Allah Allah Akan bagi rezeki dekat sy bila tiba masa nya nti..amin²..

nati lps 2 minggu . cuba check lg. kalu samar lagi. blh try pegi scan. kalu nk scan. blh scan dkt SONOBEE. murah giler. ari tuh scan gender. just rm18 je.

10mo ago

sonobee murah..rm 28 je growth scan

saya nmpk samar. period kakak awak jenis regular tak. if jenis regular repeat test semula selepas 48j. hcg akan meningkat setiap 48j. upt akan makin terang if kakak awak betul pregnant☺️.

10mo ago

baik tq ya .sye akn bgithu akk sye nnti

mata saya nmpk ade satu lagi line tapi kabur ssgt.. same mcm saya buat 1st upt dulu,, lepas seminggu test skli lg Alhamdulillah dh nmpk lg sikit,, 2minggu lg dh jelas Alhamdulillah

sama la sy pun pakai yg sama juga ..pun Naik kabur mcm tu .tapi bila Lepas 5 minit...line akan jadi pekat kedua2 nya ...semoga ada berita yg baik utk kakak sis Dan fmly..

sy nmpk 2 lines .yg 1 tu samar2..xpa..boleh cuba lagi smggu..test masa first urin bgn tidur time nk solat subuh..insha Allah ada rezeki kalau makin terang;)

Tatau lah sya ni rabun kah ap kejp nmpk stu kejp nmpk 2 tpi smar" 🤣tpi InSyaAllah klw ad rezeki ad lah baby tu bersbar yahg

Sy nampak kabur jugak... Boleh repeat lagi, klu nak cantik lagi 2 minggu... Semoga ada rezeki untuk awak sekeluarga OK...

nampak mcm ada 1 line lagi . tapi kabur , 2 hari lagi cuba check. InshALLAH semoga ada rezeki buat kakak sis aamin 🌹

mata sy nampak kabur tu..biasanya awal lg..cuba repeat test lagi 2hari/seminggu lg.kalau makin terang yes akk awk pregnant..

10mo ago

baik trme kasih ya