Appoiment doc

Sepatut nyer hari nie sy ada appoiment jumpa doc tapi tak dpt pergi sebab suami tak dpt cuti..mcm ner yea kita nk amk tarikh lain kat kk yea..blh telefon sje ka..

2 Balas

Sy tgh bleeding sis..tu yg tak berani nk berjalan atau bw kenderaan..harap suami..sbb minggu lepas start bleeding suami dh ambil cuti..

5y ago

kesiannya awak. dh berapa weeks tu

telefon.boleh tapi selalu dorang susah nak angkat mybe busy kot. tak pun pergi terus kk minta.date lain