Dah Dua hari bleeding

Sye dh 38w,dh Dua hari bleeding termasuk Arini..hari pertama bleeding dh pergi hospital,dokter kata belum ada bukaan jadinya kena balik dulu..klau ada contraction dgn pecah ketuban baru dtg hospital semula..Arini hari kedua,Masih bleeding tapi malam tadi Ade contraction manja-ii je..patut ke sye pergi check lagi kt hospital?mommy-ii Ade x pengalaman macam nie?apa nak buat ye..risau semua ada,nie anak firsts

5 Balas

ni sama kes dgn sy,sy pergi time bleeding kedua time ni mmg ada tnda skit perut mcm nk sengugut, trus pigi hospt time tu dah 2cm bukaan, nk cpt bukaan cm kena rjin jln & bawa bby bckp, jgn lupa amlkn surah yusuf mbntu bukakn cm & mudahkn bersalin