False contraction?

hye mommies nk tnye sikit...sye dh 37 minggu..smlm sye tiba ii je sakit bahagian tgh dada/bwh dada atas perut...sakit sgt ii mcm kne tikam pastu sesak nafas x lme lps tu sakit smpai ke perut dan tulang belakang pastu muntah ii....smlm dh otw ke hospital tpi tibe ii skit tu berkurg and dh okey so x jdi pergi hospital...boleh sye tau knpe leh jdi gitu ye? Normal ke?, air ketuban xde pecah ke pe spotting pon xde #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Balas

kalau real contraction ni. akan berterusan. xkan stop. dan makin lama makin kerap. contoh mula awak rasa 20minit sekali. kemudian 10minit sekali. dn makin kerap.