Nak Tanya

Sye dah kahwin hampir 3 tahun. ,last period pada 1 julai 2019 dan smpai skrg tidak period lg. So dlm tempoh itu sudah 2 klinik sye pergi utk scan.jawapan doc tiada ape2 dlm rahim dan tiada juga tanda utk ade cancer atau ape2. Just normal. Sye tiada masalah period sejak kanak2 hingga lps berkhwin. Blh x korang share ape2 information atau pengalaman sekiranya ada.. Tq?

14 Balas

Lebih baik sis cri klinik pakar puan, tpi mahal sikitlah janji sihat