Lewat Period

Assalamualaikum semua. Sye ade anak umur 2 tahun yg masih bf. Sye & suami merancang utk tambah anak lagi. Sye xambik ape2 perancang & rancang sendiri je. Sye da lewat period 6 hari tapi bile cek upt, - ve. Kenape ye? Sebelum nie period sye xde masalah. Lepas bersalin je period sye lame xdtg sb fully bf anak. Umur anak setahun, baru period sye teratur balik. Confuse.

1 Balas

Kemungkinan hormon puan, mungkin puan terlalu fikir untuk dapatkan anak jadi effect pada hormon...