bayi 26 hari

sya tgh berpantang hri ke 26.sya ada soalan nk tnya kt sni bby normal ka selalu terjaga antara jam 1 hingga subuh.ank pertama kurang arif lg menjaga bby bru lahir nie.ada cara x bagaimana nk handle mslh mcm nie..dh 4 mlm bby still jaga mlm.letak shj utk tdo,bby akn merengek..kne dukung or bg susu or something utk dia gongong msa wktu tdo tu..tq pada yg komen dibwh nie.

1 Balas

Baby masih tak biasa. Kalau waktu siang pastikan bising. Bila malam, lepas mandikan baby, urut2, bagi susu, malapkan lampu, bedung kemas2, pasang white noise Dan dodoi. Umur macam ni memang struggle sikit tapi kalau kena dengan Cara, senang je