mcm mna nk bg susu bdn ada blk?

Hi,sya momy utk anak bru umor sebln..but dri bby lhir bby xnk menyusu bdn..dan skrng susu bdn dh xde..tp sya still nk bg susu bdn utk bby..so nk tnya mcm mna nk bg air susu bdn ada blk..kna bkn booster or susu bdn mmg dh xdpt nk produce lg?

4 Balas

Pump , awak tak boleh makan milkbooster je sebab nak hasilkan susu kena ada demand . Demand and supply . Demand tu boleh tingkatkan dengan pump . Supply kena makan . Kalau awak makan milk booster pun tapi awak makan sikit , susu pun susah nak ada .

boleh cuba biar dia hisap..tu apa yg nurse sy ckp..sbb masih awal tu..mustahil susu dh kering..

Power pumping dan buat skin to skin dgn baby

buat power pumping

4y ago

If sya minum booster berkesan x?