38 week 6day

Sya rsa ari2 mcm berdenyut2 dan kadang2 rsa sakit bhgian bwah perut tapi xkuat sagt sakitnya. Ni tanda2 nak bersalin ke??

2 Balas

baby dah masuk ke laluan.. So memang akan rasa kurang selesa. Tapi kalau kerap rasa nyeri, kencing keluar lendir+darah,pecah ketumban. P spital cecepat. Barang semua da boleh standby dalam kereta. Senang suami nak capai. Apapun, saya doakan sis selamat bersalin selamat berpantang. Semoga Allah permudahkan urusan sis